0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

Ouder-kind begeleiding

Opvoeden is een uitdaging en soms is daar iets meer hulp en ondersteuning bij nodig. Je kan in een situatie zitten waarin opvoeden niet vanzelf gaat. Wij werken met opvoeddeskundigen die samen met jou in kaart brengen waar je hulpvraag ligt.

Gezinsbegeleiding

Als je vastzit met je gezin, kan het fijn zijn om met een deskundig ambulant begeleider samen te kijken wat er nodig is om je leven weer op orde te krijgen. Het doel van gezinsbegeleiding is om de problemen die er spelen op te lossen en de zelfredzaamheid van je gezin te vergroten. In elke situatie staan wij voor je klaar om samen te werken aan een mooie toekomst voor jou en je gezin!

Opvoedondersteuning

Opvoeden is een uitdaging en het gaat niet altijd vanzelf. Misschien kun je hier hulp en ondersteuning bij gebruiken. Dit begrijpen wij heel goed. Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat het even niet lukt. Wij hebben de deskundigheid in huis om hier tijdelijk of een langere periode bij te ondersteunen. We kijken samen met jou wat er nodig is om weer zo zelfstandig mogelijk het ouderschap te kunnen uitvoeren.

Wat kunnen wij doen voor jou?

We zijn er voor jou, zonder te oordelen. Wij kijken mee bij alle aspecten van opgroeien en sluiten aan. We gaan bijvoorbeeld mee met lastige gesprekken bij instanties of de huisarts. Ons doel is begeleiding te bieden zodat je als gezin zoveel mogelijk zelfredzaam bent.

Deskundig team

Wanneer het nodig is dat er opvoedondersteuning ingezet moet worden staat er een ervaren, goed opgeleid en gespecialiseerd team klaar om te helpen. Onze SKJ-geregistreerde medewerkers bieden begeleiding bij een gezin, zij worden ondersteund door een gedragsdeskundige.

Meer weten?

Wil jij je aanmelden of meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contact
Veelgestelde vragen
  • Wij vinden kwaliteit belangrijk. Medewerkers die te maken krijgen met jeugdigen zijn daarom SKJ-geregistreerd.

    Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is het beroepsregister voor jeugdprofessionals in Nederland. Met een SKJ-registratie laat een jeugdprofessional zien aan jeugdigen, ouders en opdrachtgevers dat er ervaring, kennis en vaardigheden zijn om goede hulp te bieden in complexe situaties. Ook laat de professional hiermee zien dat hij/zij vakbekwaamheid is en investeert in de kwaliteit.

  • Mensen met een verstandelijke beperking uiten hun gezondheidsproblemen anders, hebben vaak meerdere gezondheidsproblemen tegelijk, of hebben specifieke medische problemen. De Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG) is hierin gespecialiseerd en heeft veel ervaring met specifieke gezondheidskwesties die daarbij komen kijken. De arts biedt medische zorg en geeft advies over behandeling en begeleiding.

Meer veelgestelde vragen