0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

E-health

In de huidige samenleving speelt technologie een steeds belangrijkere rol. Ook binnen de zorg wordt er steeds meer gewerkt met E-health oplossingen. Digitale middelen gebruiken we allemaal en is zo een handig hulpmiddel ter aanvulling op onze zorg. Wij hebben zo meer mogelijkheden om mensen te ondersteunen en mensen laagdrempelig te bereiken.

Wat is E-health precies?

E-health, zijn digitale middelen die bij kunnen dragen aan de kwaliteit van zorg. Ze ondersteunen bij jouw zorgvraag. Een voorbeeld van E-health is beeldbellen, maar er zijn nog veel meer voorbeelden. Wij vinden het belangrijk om te blijven ontwikkelen. Daarbij maken wij gebruik van deze technologie.

Cliënt ondersteuningsteam

Naast de reguliere begeleiding bieden wij een aanvullende begeleiding in de vorm van digitale ondersteuning. Deze vorm van begeleiding maakt het voor jou mogelijk om op een laagdrempelige manier contact te zoeken met jouw begeleider. Je kan een vast team op gezette tijden op kantoor bereiken. Dit team heet het Cliënt Ondersteuningsteam (COT). Het COT helpt jou met je hulpvragen op afstand, via (video)bellen heb je contact met elkaar. Ook kan de begeleider op afstand met je mee kijken zodat je de ondersteuning krijgt die jij nodig hebt.

Passende zorg

Door de slimme inzet van technologie blijven we persoonlijke zorg leveren die naadloos aansluit bij het dagelijks leven van mensen, zonder dat daarbij de huidige zorg in het geding komt. Digitale begeleiding kan jou helpen om de juiste zorg in te regelen die bij jou past op het moment dat het jou uitkomt. Er kan gewerkt worden aan jouw persoonlijke doelen, die jouw zelfredzaamheid vergroten. Je kan ook contact opnemen met een begeleider als jij dat wil. Door E-health kan je op jouw eigen tempo werken aan jouw doelen. Zo heb je zelf de regie over jouw leven.

Minddistrict

Minddistrict is een fijne manier om online (op internet of app) met jouw doelen aan de slag te gaan. Je kunt met deze applicatie bijvoorbeeld (video)bellen of chatten met een begeleider. Zo heb je begeleiding letterlijk in je broekzak! Je kunt Minddistrict gebruiken wanneer het jou uitkomt en in je eigen tempo. Het is de bedoeling dat je op die manier nog beter aan je doelen kan werken.

Wat zijn de voordelen?

  • Zorg op maat, naar jouw wensen en behoeften
  • Hulpverlening is makkelijk bereikbaar en kan direct ondersteuning bieden
  • Extra ondersteuning per telefoon naast je contactmomenten met je begeleider
  • Er wordt op een persoonlijke manier aan je hulpvraag gewerkt en het is makkelijk te begrijpen
  • Je kan werken aan jouw doelen in je eigen tempo, zelfstandig of samen met jouw begeleider