0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

E-health

In de huidige samenleving speelt technologie een steeds belangrijkere rol. Ook binnen de zorg wordt er steeds meer gewerkt met e-health oplossingen. E-health, zijn digitale middelen die bij kunnen dragen aan de kwaliteit van zorg. Ze ondersteunen bij jouw zorgvraag. Een voorbeeld van E-health is beeldbellen, maar er zijn nog veel meer voorbeelden. Wij vinden het belangrijk om te blijven ontwikkelen. Daarbij maken wij gebruik van deze technologie.

Passende zorg

E-health kan jou helpen om de juiste zorg in te regelen die bij jou past. Er kan gewerkt worden aan jouw persoonlijke doelen, die jouw zelfredzaamheid vergroten. Je kan ook contact opnemen met een begeleider als jij dat wil. Door E-health kan je op jouw eigen tempo werken aan jouw doelen. Zo heb je zelf de regie over jouw leven.

Minddistrict

Minddistrict is een fijne manier om online (op internet of app) met jouw doelen aan de slag te gaan. Het is een soort werkboek op internet, waar je oefeningen, video’s, vragen of tips kunt vinden. Naast het werkboek kan je ook (video)bellen of chatten met een begeleider.

Je kunt eraan werken samen met jouw begeleider of alleen. Wanneer het jou uitkomt en in je eigen tempo. Het is de bedoeling dat je op die manier nog beter aan je doelen kan werken!

Cliënt ondersteuningsteam

Naast de reguliere begeleiding bieden wij een aanvullende begeleiding in de vorm van digitale ondersteuning. Deze vorm van begeleiding maakt het voor jou mogelijk om op een laagdrempelige manier contact te zoeken met jouw begeleider. Je kan een vast team op gezette tijden op kantoor bereiken. Dit team heet het Cliënt Ondersteuningsteam (COT). Het COT helpt jou met je hulpvragen op afstand, via (video)bellen heb je contact met elkaar. Ook kan de begeleider op afstand met je mee kijken zodat je de ondersteuning krijgt die jij nodig hebt.

Wat zijn de voordelen?

  • Zorg op maat, naar jouw wensen en behoeften
  • Hulpverlening is makkelijk bereikbaar en kan direct ondersteuning bieden
  • Extra ondersteuning per telefoon naast je contactmomenten met je begeleider
  • Er wordt op een persoonlijke manier aan je hulpvraag gewerkt en het is makkelijk te begrijpen
  • Je kan werken aan jouw doelen in je eigen tempo, zelfstandig of samen met jouw begeleider