0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

Werken bij

Werken in de zorg is er zijn voor anderen, iets betekenen voor de maatschappij en kansen bieden aan degenen die het nodig hebben. Dit geldt voor alle onderstaande vacatures. Als medewerker van Zorggroep Achterhoek heb je oog voor zorg en stel je de cliënt centraal. Je voelt je thuis binnen een sociaal maatschappelijke organisatie en durft verantwoordelijkheid te nemen. Kan jij iets betekenen voor anderen en herken jij jezelf in deze omschrijving?

Altijd in beweging

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zich kan ontwikkelen. Als maatschappij, als organisatie en als mens. Er is binnen onze organisatie veel ruimte voor ontwikkeling en opleiding. Door onze platte organisatiestructuur kan er met veel daadkracht gewerkt worden binnen alle functies. We willen onze medewerkers en cliënten graag zoveel mogelijk inspraak geven over de zorg die Zorggroep Achterhoek biedt. Zo praat de cliëntenraad en de personeelsvertegenwoordiging mee met het bestuur. We leveren maatwerk, zijn flexibel en kijken naar de mogelijkheden van iedereen, met oog op de toekomst.

Vitaliteit

We zorgen graag goed voor onze medewerkers. We hebben daarom een vooruitstrevend vitaliteitsbeleid. Naast onze eigen sportruimte, bieden wij een sociale patio en gezonde voedingsmogelijkheden. We bieden een breed beweegprogramma en ook ontspanning en fysiotherapie behoren tot de mogelijkheden.

Open sollicitatie

Ben jij op zoek naar een baan in de zorg maar staat jouw beoogde functie er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie naar werkenbij@zgachterhoek.nl