0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

Vacature Psychomotorisch Therapeut (m/v)

Functie: Psychomotorisch Therapeut

Uren per week: 16 tot 24 uur

Locatie: Doetinchem

Doelgroep: (jong)volwassenen met psychische, sociale en/of psychiatrische problematiek

Niveau: HBO

Salarisschaal: 8

Arbeidsvoorwaarden: Cao Sociaal Werk

Contact: Esmee Gosselink

Wat wij bieden

Zorggroep Achterhoek is een organisatie die zorg biedt aan mensen met een complexe zorgvraag in Oost-Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zich kan ontwikkelen. Als maatschappij, als organisatie en als mens. Er is binnen onze organisatie veel ruimte voor ontwikkeling en opleiding. Door onze platte organisatiestructuur kan er met veel daadkracht gewerkt worden binnen alle functies. We willen onze medewerkers en cliënten graag zoveel mogelijk inspraak geven over de zorg die Zorggroep Achterhoek biedt. Er bestaat een laagdrempelig karakter en we laten de cliëntenraad en de personeelsvertegenwoordiging meepraten met het bestuur. We leveren maatwerk en kijken naar de mogelijkheden van iedereen, met oog voor de toekomst.

Altijd in beweging

Als jonge organisatie is Zorggroep Achterhoek altijd in beweging. We denken mee met een ieder. Dit betekent dat we onze medewerkers de ruimte geven om mee te denken, te plannen en aan ontwikkeling te werken. Met ons vitaliteitsbeleid hechten we waarde aan gezonde voorzieningen op onze locaties. Daarbij stimuleren we beweging en faciliteren daarom voor onze medewerkers diverse sport mogelijkheden op ons hoofdkantoor en binnen de regio. Als organisatie zijn we erg flexibel en is er veel mogelijk om een goede balans tussen werk en privé te kunnen waarborgen.

Wie wij zoeken

Als Psychomotorisch therapeut bied je behandeling aan jong volwassenen en volwassenen tussen de 18 en ca. 55 jaar met een licht verstandelijke beperking en/of psychische en psychiatrische problematiek waarbij sprake is van een psychische aandoening, psychische kwetsbaarheid of een andere reden die hen in meer of mindere mate beperkt in het dagelijks functioneren. Hierbij maak je gebruik van lichamelijke oefeningen. De Psychomotorisch therapeut stelt samen met de cliënt een behandelplan op en werkt vervolgens samen aan de gestelde doelen. Daarnaast stem je de aanpak af binnen het (multidisciplinair) team en in overleg met de bij de cliënt betrokken begeleiders / vertegenwoordigers.

Wat je kan

 • Je bent communicatief zeer vaardig en kunt je makkelijk aanpassen aan het gewenste niveau;
 • Je kunt met de beschikbare informatie een juist behandelplan opstellen en uitvoeren en bent creatief in de mogelijkheden;
 • Je bent iemand die zelfstandig en solistisch kan werken;
 • Je hebt duidelijke affiniteit met complexe problematiek;
 • Je hebt een enthousiaste en ondernemende houding;
 • Je bent gewend om met weinig kaders te werken en ziet hierin mogelijkheden;
 • Je bent goed in het stellen van prioriteiten en kan snel schakelen.

Wat je nodig hebt

 • Relevante afgeronde opleiding Psychomotorisch Therapeut;
 • Aantal jaren aantoonbare werkervaring in eenzelfde functie waarbij ervaring met de doelgroep vereist is;
 • Je bent een stevige persoonlijkheid die kan omgaan met weerstand en hierin doortastend weet te handelen;
 • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht.

Solliciteren?

Is je interesse gewekt en voldoe jij aan de gestelde eisen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar werkenbij@zgachterhoek.nl t.a.v. mevr. E. Gosselink onder referentienummer: 2205.200707

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lees meer