0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

Vacature Gedragsdeskundige

Als Gedragsdeskundige bij Zorggroep Achterhoek ben je de vraagbaak voor onze medewerkers waardoor vanuit jouw expertise de zorg geoptimaliseerd wordt voor onze cliënten. De doelgroep bestaat uit cliënten tussen de 18 en ca. 55 jaar met een licht verstandelijke beperking en/of psychische en psychiatrische problematiek. De cliënten leven in één van onze 24-uurs locaties of zelfstandig met ambulante begeleiding.

Binnen de functie geef je vanuit de helikopterview gevraagd en ongevraagd deskundig advies over de bejegening en begeleiding van cliënten aan de pedagogisch medewerkers. Je neemt deel aan multidisciplinaire overleggen en teamvergaderingen en hebt hierbij een belangrijk adviserende rol. In sommige gevallen voer je kortdurende gesprekken met cliënten en/of verricht je psychodiagnostisch onderzoek. Daarnaast begeleid je intervisie en casuïstiekbespreking. Tevens geef je deskundigheidsbevordering aan de pedagogisch medewerkers.

Functie: Gedragsdeskundige

Uren per week: flexibel, uren in overleg

Locatie: Doetinchem

Doelgroep: (jong)volwassenen met psychische, sociale en/of psychiatrische problematiek

Niveau: Universitair

Salarisschaal: 10/11, afhankelijk van niveau en ervaring.

Arbeidsvoorwaarden: Cao Sociaal Werk

Contact: Sabine Blankert

Wat wij bieden

Als jonge organisatie is Zorggroep Achterhoek altijd in beweging. We denken mee met een ieder. Dit betekent dat we onze medewerkers de ruimte geven om mee te denken, te plannen en aan ontwikkeling te werken. Als organisatie zijn we erg flexibel en is er veel mogelijk om een goede balans tussen werk en privé te kunnen waarborgen.

Als gedragsdeskundige werk je vanuit ons hoofdkantoor in Doetinchem. Ons hoofdkantoor is ingericht op ons sociale, sportieve en flexibele karakter. Naast onze eigen sportruimte, bieden wij een sociale patio en gezonde voedingsmogelijkheden. Wij hebben een vooruitstrevend vitaliteitsbeleid, waarin een breed beweegprogramma wordt aangeboden, en ook ontspanning en fysiotherapie tot de mogelijkheden behoren.


Ons team

Als gedragsdeskundige bij Zorggroep Achterhoek ben je onderdeel van onze staf, een enthousiast en divers team dat kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft staan. Er wordt op een laagdrempelige en persoonlijke manier met elkaar samengewerkt. De korte lijnen en platte organisatiestructuur dragen hier aan bij.

Wie wij zoeken

Wat je kan

 • Je bent assertief;
 • Je bent iemand die zelfstandig en solistisch kan werken;
 • Je hebt duidelijke affiniteit met complexe problematiek;
 • Je hebt een enthousiaste en ondernemende houding;
 • Je bent gewend om met weinig kaders te werken en ziet hierin mogelijkheden;
 • Je bent goed in het stellen van prioriteiten en kan snel schakelen

Wat je nodig hebt

 • Afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van MS Office;
 • Het kunnen verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is verplicht;
 • In het kader van de Wet WKKGZ behoort een arbeidsverleden check tot de procedure.

Solliciteren

Is je interesse gewekt en voldoe jij aan de gestelde eisen? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar werkenbij@zgachterhoek.nl t.a.v. mevr. S. Blankert onder referentienummer: 22051.190617.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact met Sabine Blankert