0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

24/7 begeleiding

Kun jij op jezelf wonen maar heb je bij bepaalde leefgebieden hulp nodig? Sommige mensen vinden het fijn om zelfstandig te wonen in een omgeving waar hulp altijd aanwezig is. Zorggroep Achterhoek ontwikkelt op dit moment een nieuwe woonlocatie in Doetinchem waar dit mogelijk is. Je woont dan zelfstandig waarbij er 24/7 begeleiding aanwezig is.

Jouw eigen leven leiden

Je wil je eigen leven leiden. Zorggroep Achterhoek helpt je bij je eigen keuzes te maken. We zetten onze deskundigheid in bij complexe problematiek zodat onze cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen. Deze zorg vergt maatwerk en hierbij wordt gekeken naar de persoonlijke situatie. Met je persoonlijke begeleiding stel je samen doelen en werk je hieraan. Jouw persoonlijk begeleider kent jouw wensen en mogelijkheden en zorgt dat je met vertrouwen en met een veilige basis jezelf kunt ontwikkelen.

24/7 samenleven in een veilige omgeving

Iedereen is anders maar iedereen wil een eigen plekje in de maatschappij. Je wilt zo zelfstandig mogelijk leven, soms lukt dat niet alleen. Bij deze zorglocatie zijn er 24/7 medewerkers wakker en aanspreekbaar, zo woon je dag en nacht in een gecontroleerde omgeving. Bij prettig samenleven horen sociale contacten, we bieden daarom mogelijkheid tot ontmoeten in de gezamenlijke ruimte en we hebben mogelijkheid tot dagbesteding.

Locatie Groenendaal

Deze locatie is in ontwikkeling en zal begin 2021 open gaan. Groenendaal bevindt zich in de rustige woonwijk Schöneveld in Doetinchem, met alle faciliteiten dichtbij. De zorglocatie biedt 29 zelfstandige appartementen, met eigen sanitair en keuken. In de algemene ruimte is er de mogelijkheid om mensen te ontmoeten. In deze gecontroleerde omgeving wordt 24/7 zorg geboden aan (jong) volwassenen met verschillende problematiek.

Lees meer

Meer weten?

Wil je meer weten over wonen met 24/7 begeleiding? Neem dan contact op met onze zorgconsulenten.

contact
Veelgestelde vragen
  • Ons hoofdkantoor bevindt zich in Doetinchem in het Hanzepand. De dagbestedingslocatie bevindt zich daar vlakbij aan de Voltastraat.

    In Apeldoorn hebben we een kantoorvestiging in de Oak-building, Oude Apeldoornseweg 41.

    We hebben verschillende woonlocaties voor cliënten. Groepswoning De Elzen bevindt zich in Brummen, woonlocatie De Veste bevind zich in Kilder en woonlocatie Groenendaal staat in Doetinchem, in de wijk Schöneveld.

    Bij locaties vind je meer informatie over de verschillende vestigingen.

  • Elke woonlocatie is ingericht op de soort zorg die er geboden wordt. Bij De Elzen woon je in een groep, je hebt een eigen slaapvertrek. Bij De Veste heb je een eigen zelfstandige studio. Bij Groenendaal krijgt iedereen een eigen appartement. Voor meer informatie kun je op de pagina's van de verschillende locaties.

  • Wij bieden zorg aan mensen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Onze zorg ondersteunt mensen in zelfredzaamheid. Deze zorg kan thuis (ambulant) geboden worden, in een woonlocatie van Zorggroep Achterhoek of in de vorm van dagbesteding.

  • Wij ondersteunen mensen die door complexe problematiek hulp nodig hebben zelfredzaamheid. Deze zorg kan thuis (ambulant) geboden worden, in een woonlocatie van Zorggroep Achterhoek of in de vorm van dagbesteding.

Meer veelgestelde vragen