0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

Locatie Groenendaal

Locatie Groenendaal is in ontwikkeling en zal begin 2021 open gaan. Groenendaal bevindt zich in de rustige woonwijk Schöneveld in Doetinchem, met alle faciliteiten dichtbij. De zorglocatie biedt 29 zelfstandige appartementen, met eigen sanitair en keuken. In de algemene ruimte is er de mogelijkheid om mensen te ontmoeten. In deze gecontroleerde omgeving wordt 24/7 zorg geboden aan (jong) volwassenen met verschillende problematiek.

Voor wie?

Zorggroep Achterhoek biedt zorg aan (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. We zetten onze deskundigheid in bij complexe problematiek zodat onze cliënten zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen. Deze zorg vergt maatwerk en hierbij wordt gekeken naar de persoonlijke situatie van de cliënt. Deze woonlocatie is voor mensen die zelfstandig kunnen wonen maar hun zorgvraag niet kunnen uitstellen en waar er 24/7 ondersteuning is.

Jouw eigen leven leiden

Kun jij op jezelf wonen maar heb je bij bepaalde leefgebieden hulp nodig? Sommige mensen vinden het fijn om zelfstandig te wonen in een omgeving waar hulp altijd aanwezig is. In Groenendaal is dit straks mogelijk. Je woont dan zelfstandig waarbij er 24/7 begeleiding aanwezig is. Zorggroep Achterhoek helpt je bij je eigen keuzes maken. Met je persoonlijke begeleiding stel je samen doelen en werk je hieraan. Jouw persoonlijk begeleider kent jouw wensen en mogelijkheden en zorgt dat je met vertrouwen en met een veilige basis jezelf kunt ontwikkelen. Zo kun jij je eigen leven leiden.

Prettig samenleven

Iedereen is anders maar iedereen wil een eigen plekje in de maatschappij. Je wilt zo zelfstandig mogelijk leven, soms lukt dat niet alleen, Zorggroep Achterhoek helpt hierbij en begeleidt mensen bij meer zelfredzaamheid. Doordat er 24/7 medewerkers wakker en aanspreekbaar zijn, gebeurt dit in een gecontroleerde omgeving. Bij een samenleving horen sociale contacten, op deze locatie bieden we daarom mogelijkheid tot ontmoeten in de gezamenlijke ruimte en we hebben mogelijkheid tot dagbesteding op locatie.

Video #2 Bouw Groenendaal | Jouw eigen leven leiden in locatie Groenendaal

De opening van Groenendaal in het voorjaar van 2021 komt steeds dichterbij. Dit kun je goed zien aan de bouwlocatie. Wat gaat het snel! Onze kwaliteitsmanager, gedragsdeskundige en zorgconsulent vertellen je meer over de appartementen en de zorg deze nieuwe woonlocatie.

Om deze content te kunnen zien dien je de cookies te accepteren

Video #1 Bouw Groenendaal | Wonen midden in de wijk

De ontwikkelingen bij de nieuwbouw van locatie Groenendaal volgen elkaar snel op. Om een beeld te krijgen van alle gebeurtenissen bij de ontwikkeling van de woonlocatie, kun je de video bekijken over de bouw van Groenendaal. Onze directeur en zorgmanager vertellen meer over de bouw van de nieuwe zorglocatie in Doetinchem.

Om deze content te kunnen zien dien je de cookies te accepteren

Procedure aanmelden

Je kan je nu aanmelden om in aanmerking te komen voor een plek op onze woonlocatie Groenendaal. Wanneer jij je aanmeldt wordt er binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen door een zorgconsulent. We bekijken dan of wij jou kunnen helpen. Wij vragen informatie aan jou op om een goede beoordeling te maken. We starten met een gesprek waarin we samen bespreken welke zorg je zoekt en of wij dit kunnen bieden. Het kan zijn dat er een tweede gesprek komt.

Aanmelden?

Wil je je aanmelden voor locatie Groenendaal? Vul dan het contactformulier in.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze locatie? Neem dan contact op met onze zorgconsulenten.

Contact opnemen

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

Wil jij graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij locatie Groenendaal? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en elke twee maanden vind je een update in je mailbox. Je kunt hier de folder van Groenendaal downloaden.

Veelgestelde vragen
  • Wij hebben een wachtlijst, die vind je hier.

  • Via een aanmeldformulier of per telefoon kun je contact opnemen met onze zorgconsulenten. Onze zorgconsulenten zijn er voor de aanmeldprocedure. Zij kijken naar de mogelijkheden en wat Zorggroep Achterhoek kan betekenen voor de zorgvraag.

  • Wij bieden zorg aan mensen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Onze zorg ondersteunt mensen in zelfredzaamheid. Deze zorg kan thuis (ambulant) geboden worden, in een woonlocatie van Zorggroep Achterhoek of in de vorm van dagbesteding.

  • Wij ondersteunen mensen die door complexe problematiek hulp nodig hebben zelfredzaamheid. Deze zorg kan thuis (ambulant) geboden worden, in een woonlocatie van Zorggroep Achterhoek of in de vorm van dagbesteding.

Meer veelgestelde vragen