0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

begeleiding in nabijheid

Je kan op jezelf wonen, maar hebt nog (tijdelijk) hulp nodig wanneer jij dit wil. Op elk moment van de dag is daarom iemand bereikbaar en dichtbij.

Jij wil jezelf zijn

Jij bent zelfstandig en weet wat je wil. Je weet alleen niet altijd hoe je dat kan bereiken. Wij helpen jou bij je eigen keuzes te maken en kijken naar de mogelijkheden. Met jouw persoonlijk begeleider werk je aan jouw doelen. Op afgesproken tijden is er iemand aanwezig om je te helpen bij meer zelfredzaamheid. Jij wil ondersteuning wanneer jij het nodig hebt en hoeft daarbij niet 24/7 iemand die meekijkt. Als er iets is wat niet kan wachten is er wel altijd iemand op afroep beschikbaar.

Wat wij doen

Onze zorg heeft als doel jou meer zelfredzaam te maken en het makkelijker te maken voor jou om deel te nemen aan de maatschappij. We helpen je jouw eigen talenten en mogelijkheden uit te vinden en te ontwikkelen. Daarbij maak je altijd je eigen keuzes en stellen we samen doelen.

Je kunt hiervoor bij je persoonlijk begeleider terecht. We helpen bijvoorbeeld bij huishoudelijke zaken, passende daginvulling, sociale contacten en praktische zaken. Naast jouw vaste persoonlijk begeleider hebben we een team van pedagogisch medewerkers klaar staan die je op elk moment van de dag kunt bereiken. Er is daarbij 24/7 bereikbaarheid met achterwacht. Het team van begeleiders wordt ondersteund door een gedragsdeskundige.

Locatie De Veste

Deze locatie ligt in Kilder, een rustig dorp bij het Bergherbos met alle nodige voorzieningen dichtbij. De Veste heeft geschakelde studio's en een algemene ruimte waar je elkaar kan ontmoeten. Elke studio heeft een eigen keuken, badkamer en woonruimte. Je leeft zelfstandig en krijgt hulp bij jouw hulpvraag.

locatie

De Buizerd

De Buizerd is een woning voor mensen die zelfstandig wonen met 24/7 begeleiding in nabijheid. Deze locatie is de doorstroomwoning voor de bewoners die vanuit groepswoning De Elzen toe zijn aan iets meer zelfstandigheid. De Buizerd ligt daarom vlakbij de groepswoning in de wijk en de begeleiders zijn daarom nabij.

locatie

Meer weten?

Wil je meer informatie over wonen met zorg in nabijheid of wil je je aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Contact
Veelgestelde vragen
  • Wij hebben een wachtlijst, die vind je hier.

  • Contactinformatie met betrekking tot klachten kun je hier vinden.

  • Elke woonlocatie is ingericht op de soort zorg die er geboden wordt. Bij De Elzen woon je in een groep, je hebt een eigen slaapvertrek. Bij De Veste heb je een eigen zelfstandige studio. Bij Groenendaal krijgt iedereen een eigen appartement. Voor meer informatie kun je op de pagina's van de verschillende locaties.

  • Wij bieden zorg aan mensen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Onze zorg ondersteunt mensen in zelfredzaamheid. Deze zorg kan thuis (ambulant) geboden worden, in een woonlocatie van Zorggroep Achterhoek of in de vorm van dagbesteding.

Meer veelgestelde vragen