0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

Behandeling

Iedereen heeft wel eens een periode dat het niet zo goed gaat. Erger wordt het als de psychische klachten zo erg worden dat ze je leven beïnvloeden. Vraag je je wel eens af wanneer je met een klacht bij een hulpverlener terecht kan? Lukt het niet om jouw probleem zelfstandig op te lossen, misschien kunnen wij iets voor je doen.

Voor mensen met psychische klachten

Veel mensen hebben in meer of mindere mate psychische klachten in Nederland. Dit kan veel gevolgen hebben. Als je gaat werken aan je klachten kan je leven prettiger worden en krijg je weer zin in de toekomst. Naast onze begeleidingstrajecten bieden wij aanvullend een beperkt aanbod aan behandeling voor mensen die vastlopen met psychische klachten. Onze gedragsdeskundigen kijken of wij intern iets kunnen betekenen of dat er elders opties zijn voor behandeling.

Psychomotorische Therapie

Door psychische klachten kun je last krijgen van je lichaam. Bijvoorbeeld spanningen in je lijf, ademhaling, lichaamshouding of hoe jij zelf je lichaam en bewegingen beleeft. Bij psychomotorische therapie doe je oefeningen met je lichaam en word je je bewust van je lichaam. We zoeken uit wat je fijn vindt om te doen en bespreken dit. Je leert je zelf beter kennen en kan hiermee aan de slag.

Lees meer