0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen (RvC) adviseert en controleert het dagelijks bestuur van Zorggroep Achterhoek. De raad bestaat uit drie leden met ieder een ander aandachtsgebied en zij waarborgen de Governance code voor de zorg, samen met het bestuur. Onze leden stellen zich graag aan je voor.

Cyril Weijers

Voorzitter

Ik ben Cyril Weijers, woonachtig in Dieren en ben werkzaam als advocaat in Nijmegen. Daarnaast ben ik gemeenteraadslid in de gemeente Rheden. Mijn taak binnen de Raad van Commissarissen is voorzitter waarbij vooral mijn juridische achtergrond bepalend is voor mijn bijdrage. Vanuit mijn werk heb ik veelvuldig contact met de doelgroep van Zorggroep Achterhoek. Vandaar mijn belangstelling en verbondenheid daarmee.

Ineke Slagter

Vice-voorzitter

Ik ben Ineke Slagter, woonachtig in Arnhem en werkzaam als programmamanager bij de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn. Binnen de Raad van Commissarissen is mijn aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid van de zorg. Mijn brede ervaring met de (lokale) overheid; de preventieve gezondheidszorg; de zorg voor kwetsbare burgers in de samenleving en als toezichthouder zet ik in voor de Zorggroep Achterhoek.

Kees de Jong

Commissaris

Ik ben Kees de Jong, woonachtig in Veenendaal en ik ben werkzaam bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, als Instituutsdirecteur van Bedrijfskunde en Rechten. Mijn achtergrond is financieel, mijn aandachtsgebied bij de Zorggroep Achterhoek richt zich hier dus op. Graag wil ik een steentje bijdrage om goede zorg te leveren binnen de financiële mogelijkheden.