0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

Verwanten

Je hebt altijd de regie over je eigen leven, zo bepaal je ook zelf of je bij jouw zorgtraject iemand uit jouw omgeving wil betrekken. Wij vinden het belangrijk dat je voor jou belangrijke personen zoals familie of vrienden betrekt bij de begeleiding. Wij noemen deze belangrijke personen verwanten. De samenwerking helpt omdat zij een grote rol spelen in jouw leven en jou goed kennen. Voor deze verwanten is het op verschillende manieren mogelijk om mee te kijken met jouw zorgtraject. Hiervoor werken wij met verschillende systemen.

Caren zorgt

Met Caren kun je altijd, veilig en digitaal jouw zorgdossier inzien. Caren helpt met het organiseren van de zorg, informatie te delen en taken te plannen. Hierin zijn je afspraken met jouw begeleider te vinden en kan je jouw zorgplan bekijken. Jij kan zelf bepalen of en wie er met jouw dossier mee kan lezen.

Bekijk de website van caren voor meer informatie of om in te loggen. www.caren.nl

Minddistrict

Minddistrict is een fijne manier om online (op internet of app) met jouw doelen aan de slag te gaan. Het is een soort werkboek op internet, waar je oefeningen, video’s, vragen of tips kunt vinden. Naast het werkboek kan je ook videobellen of chatten met een begeleider. Je kan zelf bepalen of en wie je wil laten mee lezen. Als je een belangrijk persoon toevoegt kan deze ook deelnemen in een gesprek of zien hoe jij aan je doelen werkt.

Dit vind ik ervan!

Wat vind jij belangrijk en hoe sluit onze zorg en begeleiding hier op aan? Dat onderzoeken wij met behulp van het instrument “Dit vind ik ervan!”.

Door een open gesprek te voeren met de begeleider, onderzoek je samen wat jij van bepaalde onderwerpen vindt. Zo kunnen wij onze zorg hierop aanpassen. Op deze manier meten wij cliënt ervaringen en kunnen wij ook onze organisatie verbeteren. De resultaten zijn terug te lezen in het kwaliteitsrapport.

Contact

Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Klachten

Ben je niet tevreden of is er iets misgegaan, dan horen wij dat graag. Door ons te vertellen waar je mee zit, kunnen wij dit proberen op te lossen en te verbeteren.

Meld je klacht