0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

Dagbesteding

Meedoen in de maatschappij begint bij een zinvolle invulling van jouw dag. Wij bieden begeleiding bij het invullen van een zinvolle dagbesteding waarin ruimte is voor ontspanning, creativiteit, beweging en het opdoen van sociale contacten. Ook werken wij samen met jou aan het behalen van jouw persoonlijke leerdoelen. Door jouw deelname aan activiteiten kunnen we samen werken aan het behalen van jouw persoonlijke leerdoelen. Je bereikt mooie resultaten waar je trots op kan zijn.

Waar ben jij goed in?

Iedereen is anders, iedereen heeft zijn eigen talenten en doelen.Onze dagbestedingslocatie is een trefpunt waar we samen mooie dingen bereiken. Iedereen mag zichzelf zijn en eigen talenten gebruiken. Vind jij het leuk om schilderijen te maken? Wil jij je eigen meubels timmeren? Of wil jij je nuttig maken voor anderen? Misschien laat jij graag je eigen gebakken cake proeven aan anderen met een kop koffie erbij.

Samenwerken aan jouw doelen

Om jouw persoonlijke leerdoelen te bereiken, zetten wij activiteiten in. Doelen waar je aan kan werken tijdens deze activiteiten zijn onder andere; werken aan jouw dagstructuur, het opdoen van en leren omgaan met sociale contacten, vergroten van jouw zelfvertrouwen, verbeteren van jouw fysieke conditie, het vergroten van jouw zelfredzaamheid en het herkennen van emoties of het reguleren hiervan.

Het beste uit jezelf halen

Wij kijken naar jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden en bieden jouw activiteiten waardoor jij dat kan ontwikkelen op je eigen tempo. Je leert omgaan met jouw talent en je leert omgaan met elkaar. Doordat we met vaste tijden werken en je op vaste momenten verwacht wordt door onze activiteitenbegeleiders of bewegingsagogen heb je regelmaat in je dag. Je ontmoet andere mensen die dagbesteding krijgen en er is alle ruimte voor gezelligheid. Zo bouwen we samen jouw toekomst.

Activiteiten

Bij onze dagbesteding is veel mogelijk. Hier vind je een greep uit onze activiteiten.

Lees meer
Veelgestelde vragen
  • Wij hebben een wachtlijst, die vind je hier.

  • Via een aanmeldformulier of per telefoon kun je contact opnemen met onze zorgconsulenten. Onze zorgconsulenten zijn er voor de aanmeldprocedure. Zij kijken naar de mogelijkheden en wat Zorggroep Achterhoek kan betekenen voor de zorgvraag.

  • Ons hoofdkantoor bevindt zich in Doetinchem in het Hanzepand. De dagbestedingslocatie bevindt zich daar vlakbij aan de Voltastraat.

    In Apeldoorn hebben we een kantoorvestiging in de Oak-building, Oude Apeldoornseweg 41.

    We hebben verschillende woonlocaties voor cliënten. Groepswoning De Elzen bevindt zich in Brummen, woonlocatie De Veste bevind zich in Kilder en woonlocatie Groenendaal staat in Doetinchem, in de wijk Schöneveld.

    Bij locaties vind je meer informatie over de verschillende vestigingen.

  • Voor cliënten worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Houd daarvoor onze website in de gaten!

Meer veelgestelde vragen

Meer weten?

Wil je meer weten over dagbesteding bij Zorggroep Achterhoek? Of wil je je aanmelden? Neem dan contact op.

Contact