0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

Dagbesteding

Meedoen in de maatschappij begint bij een zinvolle invulling van je dag. Door structurele dagbesteding wordt de aansluiting naar de maatschappij, werk en opleiding beter. Met dagbesteding werk je aan structuur, bereik je mooie dingen waar je trots op kan zijn en ontmoet je andere mensen. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor dagbesteding. Dit kan bijvoorbeeld op onze locatie in Doetinchem en door mee te doen met ons beweegprogramma.

Trots zijn op jezelf

Iedereen is ergens goed in, we hebben allemaal talent. Het kan zijn dat je nog niet weet waar je goed in bent. Misschien weet je wel wat je leuk vindt maar wil je er nog beter in worden. Door mooie dingen te maken, resultaten te bereiken en doelen te halen doe je successen op door dagbesteding. Door succeservaringen op te doen, voel je je trots op jezelf. Daardoor krijg je zelfvertrouwen en leer je je zelf beter kennen. Een goede basis om aan je toekomst te werken!

Vast (dag)ritme

Structuur in je dag geeft je rust en duidelijkheid. Een goed ritme helpt je bij een gezond leven, waardoor jij prettig in je vel zit. Dagbesteding helpt bij het vinden van een goede daginvulling en het aanbrengen van structuur. Wij kijken naar jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden en bieden jou activiteiten waardoor jij dat kan ontwikkelen op je eigen tempo. Hierbij horen het ontwikkelen van je talenten, hobby's en bewegen. Doordat we met vaste tijden werken en je verwacht wordt door onze activiteitenbegeleiders heb je regelmaat in je dag. Hierdoor kan jij je plekje vinden in de maatschappij, ontmoet je mensen en werk je aan je toekomst.

Anderen ontmoeten

Bezig zijn

Onze dagbestedingslocatie is een trefpunt waar we samen mooie dingen maken. Iedereen mag zichzelf zijn en eigen talenten gebruiken. Vind jij het leuk om schilderijen te maken of juist in het groen werken? Wil jij je eigen meubels timmeren of je nuttig maken voor anderen? Misschien laat jij graag je eigen gebakken cake proeven aan anderen met een kop koffie erbij. Er is veel mogelijk op onze dagbestedingslocatie.

In beweging komen is het doel, sport is een middel

Wij zetten beweging in bij onze zorg. Ons beweegprogramma is een belangrijk onderdeel van onze dagbestedingsmogelijkheden. Het is een hulpmiddel bij omgaan met emoties, aanleren van vaardigheden en je lichaam leren kennen. Maar bewegen helpt ook om andere mensen te ontmoeten en met ze te leren omgaan. Wil je meer weten over waar we beweging bij in zetten? Kijk dan snel verder voor meer informatie. In beweging komen is het doel, sport is een middel.

Veelgestelde vragen
  • Wij hebben een wachtlijst, die vind je hier.

  • Via een aanmeldformulier of per telefoon kun je contact opnemen met onze zorgconsulenten. Onze zorgconsulenten zijn er voor de aanmeldprocedure. Zij kijken naar de mogelijkheden en wat Zorggroep Achterhoek kan betekenen voor de zorgvraag.

  • Ons hoofdkantoor bevindt zich in Doetinchem in het Hanzepand. De dagbestedingslocatie bevindt zich daar vlakbij aan de Voltastraat.

    In Apeldoorn hebben we een kantoorvestiging in de Oak-building, Oude Apeldoornseweg 41.

    We hebben verschillende woonlocaties voor cliënten. Groepswoning De Elzen bevindt zich in Brummen, woonlocatie De Veste bevind zich in Kilder en woonlocatie Groenendaal staat in Doetinchem, in de wijk Schöneveld.

    Bij locaties vind je meer informatie over de verschillende vestigingen.

  • Voor cliënten worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Houd daarvoor onze website in de gaten!

Meer veelgestelde vragen

Meer weten?

Wil je meer weten over dagbesteding bij Zorggroep Achterhoek? Of wil je je aanmelden? Neem dan contact op.

Contact