0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

Wachttijden


Zorggroep Achterhoek doet haar uiterste best iedereen snel van dienst te zijn, ons streven is om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Het kan voorkomen dat je soms even moet wachten voor bepaalde zorg. We geven hieronder aan wat de gemiddelde wachttijden zijn op dit moment. Onze zorgconsulenten weten de precieze wachttijden, met hen kun je altijd contact opnemen voor meer informatie. Zij kunnen ook meedenken in tussentijdse oplossingen voordat je definitief in zorg kunt bij Zorggroep Achterhoek.

Actuele wachttijd


Intake: binnen 4 dagen

Ambulante begeleiding: geen wachttijden.

Zelfstandig wonen met begeleiding in nabijheid: geen wachttijden.

Groepswonen: geen wachttijden.

Ouder-Kind Wonen: 16 weken.

Dagbesteding: geen wachttijden

Psychomotorische Therapie: geen wachttijden

laatste update: 20-11-2020

Precieze wachttijd?

Wij doen ons uiterste best iedereen snel van dienst te zijn, ons streven is om iedereen direct te helpen. Het kan voorkomen dat je soms even moet wachten voor bepaalde zorg. Onze zorgconsulenten weten de precieze wachttijden, met hen kun je altijd contact opnemen voor meer informatie. Zij kunnen ook meedenken in tussentijdse oplossingen voordat je definitief in zorg kunt bij Zorggroep Achterhoek.

contact met zorgconsulent
Veelgestelde vragen
  • Via een aanmeldformulier of per telefoon kun je contact opnemen met onze zorgconsulenten. Onze zorgconsulenten zijn er voor de aanmeldprocedure. Zij kijken naar de mogelijkheden en wat Zorggroep Achterhoek kan betekenen voor de zorgvraag.

  • Ons hoofdkantoor bevindt zich in Doetinchem in het Hanzepand. De dagbestedingslocatie bevindt zich daar vlakbij aan de Voltastraat.

    In Apeldoorn hebben we een kantoorvestiging in de Oak-building, Oude Apeldoornseweg 41.

    We hebben verschillende woonlocaties voor cliënten. Groepswoning De Elzen bevindt zich in Brummen, woonlocatie De Veste bevind zich in Kilder en woonlocatie Groenendaal staat in Doetinchem, in de wijk Schöneveld.

    Bij locaties vind je meer informatie over de verschillende vestigingen.

  • Wij bieden zorg aan mensen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Onze zorg ondersteunt mensen in zelfredzaamheid. Deze zorg kan thuis (ambulant) geboden worden, in een woonlocatie van Zorggroep Achterhoek of in de vorm van dagbesteding.

  • Na twee werkdagen neemt een zorgconsulent contact met je op.

Meer veelgestelde vragen