0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

Verwijzers

Als verwijzer kun je mensen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek naar Zorggroep Achterhoek doorverwijzen. Wij kijken graag samen naar de zorgvraag en de mogelijkheden die wij bieden.

Onze diensten

Wij bieden begeleiding bij wonen, leven en dagbesteding. Mensen kunnen, afhankelijk van hun zorgvraag, bij ons intramuraal groepswonen, zelfstandig wonen met 24/7 begeleiding aanwezig en zelfstandig wonen met begeleiding in nabijheid. Wij bieden ambulante zorg aan mensen die extramuraal zelfstandig wonen. Daarnaast bieden we dagbesteding aan mensen. Al deze diensten worden geboden om de zelfredzaamheid van mensen te vergroten.

Voor wie?

We bieden zorg aan mensen met een licht verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. De problemen kunnen tot uiting komen op verschillende levensgebieden. Die kunnen uiteenlopen van een huishoudelijke zorgvraag tot gezinsproblematiek. Van mensen met een afstand tot de maatschappij en geen daginvulling hebben tot het ervaren van psychische klachten. Zorggroep Achterhoek is gespecialiseerd in een uitgebreid zorgaanbod.

Op de hoogte blijven

Wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen bij Zorggroep Achterhoek? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, elke twee maanden zullen alle laatste updates per mail verstuurd worden.

Procedure aanmelden

Wanneer jij je aanmeldt, wordt er binnen 2 werkdagen contact met je opgenomen door een zorgconsulent. We bekijken dan of wij jou kunnen helpen. Wij vragen informatie aan jou op om een goede beoordeling te maken. Dan volgt er een gesprek waarin we samen bespreken welke zorg je zoekt en of wij dit kunnen bieden. Het kan zijn dat er een tweede gesprek komt. Als we samen besluiten dat wij jou kunnen helpen, mag je in zorg komen.

Wachttijd? Zorgconsulent helpt graag verder

Wij doen ons uiterste best iedereen snel van dienst te zijn, ons streven is om iedereen direct te helpen. Het kan voorkomen dat je soms even moet wachten voor bepaalde zorg. Onze zorgconsulenten weten de precieze wachttijden, met hen kun je altijd contact opnemen voor meer informatie. Zij kunnen ook meedenken in tussentijdse oplossingen voordat je definitief in zorg kunt bij Zorggroep Achterhoek.

Contact met zorgconsulent
Doorverwijzen

Via dit formulier kan je iemand direct aanmelden. Wij nemen graag contact op om te kijken naar welke ondersteuningsmogelijkheden wij hebben.