0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

Zin in de toekomst nu emoties onder controle zijn

Zin in de toekomst nu emoties onder controle zijn

Gerwin - cliënt Ambulante Begeleiding

Zes jaar geleden besloot Gerwin om ons te benaderen omdat hij met zichzelf in de knoop zat. Hij had vaak woedeaanvallen en wist niet waar deze boze emoties vandaan kwamen. Op financieel gebied kwam hij in moeilijkheden en belandde hij vaak in situaties die zijn ontwikkeling in de weg stonden. Wij zagen hoe gemotiveerd Gerwin is. Hij wilde aan zichzelf werken, zijn leven weer op de rit krijgen en dromen over de toekomst. Daarom zijn we aan de slag gegaan met het begrijpen van zijn gedrag en hem leren omgaan met zijn emoties. Daarnaast wilden we Gerwin ook ondersteunen bij het creëren van dagstructuur. Dit biedt houvast en zorgt voor duidelijkheid en overzicht in het dagelijkse leven. Zo komen we elke keer een stapje dichterbij het behalen van doelen en bereiken we zoveel mogelijk zelfstandigheid.

Gerwin heeft al een aantal van deze mooie doelen bereikt en werkt nog elke dag hard aan het behalen van nieuwe doelen. Nu we terugkijken op de afgelopen jaren kan niet alleen Gerwin zeggen dat hij trots op zichzelf is, maar ook wij als Zorggroep Achterhoek vinden dat hij mooie stappen heeft gemaakt en steeds zelfredzamer is geworden. Zo heeft hij een leuke baan als parkeerwachter waarin hij ook een toekomst ziet, hij heeft zijn woedeaanvallen onder controle, zijn financiële zaken zijn op orde, hij is gestopt met roken én behartigt de belangen van onze cliënten door zijn deelname aan de cliëntenraad.

We kijken er naar uit om samen met Gerwin nog meer doelen te verwezenlijken en om te blijven werken aan een mooie en zelfstandige toekomst!