0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

Ons COT houdt cliënten in beeld

Ons COT houdt cliënten in beeld

In het corona tijdperk is het van groot belang dat kwetsbare mensen goed in beeld blijven. Onze zorg innoveert om hier gehoor aan te geven. Digitale middelen gebruiken we allemaal en is een handig hulpmiddel ter aanvulling op onze zorg. Mensen hoeven hun hulpvraag niet uit te stellen en hebben hun begeleiding letterlijk in hun broekzak.

Door de slimme inzet van technologie leveren we persoonlijke zorg die naadloos aansluit bij het dagelijks leven van mensen. Deze digitale begeleiding kan een grote toevoeging zijn voor cliënten én zorgverleners.

Cliënten kunnen ons laagdrempelig bereiken met een hulpvraag en wij hebben meer mogelijkheden om mensen in beeld te houden. De digitale begeleiding wordt uitgevoerd door een nieuw opgezet team: het Cliënt Ondersteunings Team (COT). Dit vaste team van sociaal pedagogisch medewerkers is op gezette tijden bereikbaar via (beeld)bellen en de chat. Het COT kan een luisterend oor bieden, advies geven en zaken uitzoeken en/of in gang zetten voor de cliënt. Het COT is er ter aanvulling op het ambulante team, met de begeleiding die cliënten van ons gewend zijn.