0314362990 [javascript protected email address]
U kunt gebruik maken van de zoekbalk of onderstaande navigatie

Noabers van Zorggroep Achterhoek

Welkom op de webpagina voor buren van een locatie van Zorggroep Achterhoek. Omdat wij begrijpen dat buren zijn van onze cliënten gepaard kan gaan met vragen, willen wij onze buren via deze weg informeren over onze zorg en een toereiking doen om in contact te blijven.

Fijne burendag gewenst!

Zaterdag 26 september is het burendag! Een reden voor ons om al onze buren een geschenkje te geven. Gewoon zomaar, omdat goede noabers dat doen. Als Achterhoekse organisatie staan wij namelijk voor goed noaberschap. Meedoen met de maatschappij brengt rechten én verantwoordelijkheden met zich mee. We kijken graag om naar elkaar en doen graag een stapje extra voor een ander. We wensen al onze buren daarom een fijne burendag en kijken uit naar een voorspoedige toekomst samen. Naast elkaar, scholder an scholder. Want laten we eerlijk zijn: ut geet alderbastend good a-j anfangt met chocola!

Ben jij buren van locatie Groenendaal?

Deze locatie wordt momenteel gebouwd aan de Mackaylaan in Doetinchem. Woon jij in die buurt en ben je benieuwd wat er nu eigenlijk gebouwd wordt de afgelopen maanden en voor wie? Neem dan een kijkje op de volgende pagina.

Meer info Groenendaal

Ben jij buren van locatie De Elzen?

Woon jij in Brummen vlakbij deze woonlocatie van Zorggroep Achterhoek? Ben jij benieuwd naar welke doelgroep hier eigenlijk woont en welke zorg wij hen geven? Kijk dan voor meer informatie hier.

Meer info De Elzen

Buren van locatie De Veste?

Woon jij vlakbij De Veste, onze woonlocatie in Kilder? Kijk dan hier wat wij doen voor onze clienten daar.

Meer info De Veste.

Buren van De Buizerd?

Woon jij naast onze clienten in de buizerdstraat in Brummen?

Meer info over De Buizerd

Werk jij vlakbij onze dagbestedingslocatie?

Werk jij vlakbij onze dagbestedingslocatie aan de Voltastraat in Doetinchem? Ben je benieuwd wat we daar doen? Onze clienten doen ook regelmatig productiewerk en willen graag hun handen uit de mouwen steken om bijvoorbeeld weer structuur in hun dag te krijgen. Wil je meer weten over samenwerken? Neem dan contact op met de mensen van onze dagbesteding.

Dagbesteding

Op de hoogte blijven?

Is jouw interesse gewekt in onze organisatie en wil je graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!